dilluns, 18 de novembre del 2013

Dijous, 11 de novembre de 2010

Primer el Joan, el director de l’oficina, i després el Ramon Inglés, el director del SOC[1] a Tarragona, ens preguen que no sortim encara a esmorzar. Ha de venir la consellera de Treball, Mar Serna, per comprovar in situ les mancances de l’oficina.
La consellera arriba amb els regidors Rosa Garrido -Serveis Socials-, Josep Allueva -Formació i Ocupació- i l’alcalde de Reus Lluís Miquel Pérez. Es col·loquen a davant de la gentada i el Joan i el Ramon Inglés fan cinc cèntims a la consellera de l’ambient de treball a la nostra oficina. Un usuari, que ha reconegut l’alcalde, profereix una paraula gruixuda que no puc desxifrar. Un altre protesta airadament pel temps d’espera. El Joan els intenta calmar. Un altre reclama més pantalles per veure els números. Jo acabo d’atendre un senyor que va en cadira de rodes motoritzada. L’home se’n torna a la sala d’espera, on no hi cap ni una agulla, i la consellera li pregunta si li convé alguna cosa. La consellera parla amb una dona que li exposa que no hi ha feina. La consellera li pregunta si ja en busca, de feina, i si entrega currículums, i la dona li contesta que sí.
El seguici oficial se’n va. La regidora Garrido i l’alcalde Pérez se separen un moment de la comitiva i van a xocar la mà al Xavi Nogués. L’alcalde, fins i tot, li dóna uns copets a l’espatlla. No em sorprèn pas. Ja fa temps que sé que el Xavi és un paio de categoria.


[1] Servei d’Ocupació de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada